We beginnen iedere sessie met een voorgesprek. In het eerste voorgesprek krijg je een aantal vragen voorgelegd om een goede indruk te krijgen van jouw situatie.

In het voorgesprek stemmen we af welke massage het beste past bij jouw klacht of hulpvraag. Tijdens de massage ga je de signalen vanuit jouw lichaam bewust ervaren. We kijken welke rol het signaal speelt in jouw leven en wat het jou vertelt.

Op de massagetafel kan je voelen hoe het nu met je is, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Vanuit deze open houding is er ruimte voor diepere bewustwording. Doordat de massage in een rustig tempo wordt gegeven, kan je goed voelen wat de massage bij je doet. Zo kan je ervaren dat een fysieke sensatie of klacht niet op zichzelf staat, maar te maken heeft met bepaalde omstandigheden in jouw leven. Hierbij kunnen zich, naast fysieke reacties, ook emoties en gevoelens tonen.

De sessie ronden we af met een nagesprek.

Samen stemmen we af voor welke periode we ons aan elkaar verbinden. Eén massagetherapiesessie kan je veel brengen. Afhankelijk van je vraag is een traject van minimaal 3 tot 5 sessies echter vaak aan te bevelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer kan een massage niet?

Er wordt niet gemasseerd bij koorts, te veel pijn, hartafwijkingen of bij een algeheel gevoel van onwelzijn. In het geval van een ontsteking, verwonding, bloeduitstorting, bij spataders, bij infecties en een huidziekte wordt er op die plek niet gemasseerd of wordt die plek met speciale aandacht benaderd.

Twijfel je of een massage in jouw situatie kan? Raadpleeg dan vooraf een arts of specialist. Natuurlijk kan je voor vragen en meer informatie over de werkwijze van Indruk massages ook contact opnemen met Marcel Snippe. Telefoon: 06 235 44968.

 

 

Wil je weten welke massagevormen Indruk massages biedt? Hier vind je meer informatie.

Geef een reactie