Een sessie in vogelvlucht

We beginnen iedere sessie met een voorgesprek. In het voorgesprek stemmen we af welke massage het beste past bij jouw hulpvraag.

Indruk massages Praktijk voor massagetherapieOp de massagetafel kan je voelen hoe het nu met je is, zonder dat er iets hoeft te veranderen. Vanuit deze open houding is er ruimte voor diepere bewustwording. Doordat de massage in een rustig tempo wordt gegeven, kan je goed voelen wat de massage bij je doet. De massage kan je helpen om signalen vanuit jouw lichaam bewust te ervaren. Zo kan je ervaren dat een fysieke sensatie of klacht niet op zichzelf staat, maar te maken heeft met bepaalde omstandigheden in jouw leven. Hierbij kunnen zich, naast fysieke reacties, ook emoties en gevoelens tonen. Bij de massages wordt uitsluitend 100% natuurlijke massageolie gebruikt.

De sessie ronden we af met een nagesprek.

Samen stemmen we af voor welke periode we ons aan elkaar verbinden. Eén massagetherapiesessie kan je veel brengen. Afhankelijk van je vraag is een traject van minimaal 3 tot 5 sessies echter vaak aan te bevelen.

Massagetherapie in Amersfoort

Wanneer kan een massage niet?

Bij koorts, te veel pijn, hartafwijkingen of als jij je onwel voelt kan een massage niet. In het geval van een ontsteking, verwonding, bloeduitstorting, bij spataders en een huidziekte wordt er op die plek niet gemasseerd of wordt die plek met speciale aandacht benaderd.

Twijfel je of een massage in jouw situatie kan? Raadpleeg dan vooraf een arts of specialist. Natuurlijk kan je voor vragen ook contact opnemen met de massagetherapeut Marcel Snippe. Telefoon: 06 235 44968.

Wil je weten welke massagevormen Indruk massages biedt? Hier vind je meer informatie.

En contactinformatie en informatie over tarieven vind je hier.