Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait

Uitgeput na een werkdag?

Moeite met grenzen stellen?

Leer jouw eigen grenzen beter aan te voelen door massagetherapie.
Doordat je lichaam wordt aangeraakt en je met focusvragen wordt begeleidt door de massagetherapeut kan jij je bewust worden van de reacties die de aanraking op je heeft.

Er is vaak een relatie tussen de manier waarop je reageert in een stressvolle werksituatie en de manier waarop je reageert op de aanraking tijdens een massage. De massage helpt je om te ervaren waar jij spanning vasthoudt en waar je adem zit als een situatie of plek ongemakkelijk aanvoelt. Omdat er bij een massage geen sprake is van een stressvolle situatie is het beter mogelijk om de spanning en andere klachten te onderzoeken en je houding richting de stressvolle situatie vervolgens aan te passen.

Overigens levert een saaie baan ook stress op. Te weinig prikkels zorgen net zo goed voor een uitgeput gevoel als overprikkeling. Een massage kan je dan helpen om een goede balans tussen spanning en ontspanning te vinden.

Voor meer informatie over massagetherpapie bij stress en vermoeidheid kan je contact opnemen met Marcel Snippe: 06 235 44968, e-mail: marcel@indrukmassages.nl

werkdruk

Leave a Reply