Stoelmassage

Wil je kennismaken met massage of wil je regelmatig een korte massage? Dan is een stoelmassage wellicht iets voor jou.

Tijdens een stoelmassagesessie van 20 of 30 minuten krijgen je rug, schouders, nek, hoofd en armen de aandacht. De massage wordt afgestemd op jouw behoefte op dat moment. Tijdens een stoelmassage kan je je kleding aanhouden. Ook een massage met ontbloot bovenlichaam is mogelijk. In dit geval word je gemasseerd met massageolie. Met een stoelmassage heb je een moment van aandacht voor jezelf dat makkelijk is in te passen in je dag.

Je kunt kiezen voor een losse sessie van 20 of 30 minuten. Ook is er een strippenkaart voor 3 of 12 sessies. De stoelmassagetarieven voor particulieren vind je hier.

Kies voor een strippenkaart en ontvang korting op jouw massages

Stoelmassage op de werkvloer
Bedrijven kunnen stoelmassages aftrekken van de belasting als de massages zijn opgenomen in het ARBO-plan. Uit onderzoek van Arbo-Ned blijkt dat een ziektedag van een medewerker €250,- per dag kost. Het regelmatig ondergaan van een stoelmassage draagt, op een laagdrempelige manier, bij aan het gezond houden van medewerkers.

Een aantal (mogelijke) effecten van stoelmassages op het werk staan hieronder op een rijtje:
– toename concentratievermogen en alertheid
– afname pijn- en spanningsklachten
– afname werkstress
– toename van een algeheel gevoel van ontspanning
– betere werksfeer
– bewustwording van eigen houding
– afname RSI (Repetitive Strain Injury), CANS (Complaints of Arm, Neck and/or Shoulder)-klachten

Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte opvragen voor stoelmassages op de werkvloer bij Marcel Snippe, telefoonnummer: 06 235 44968, e-mail: marcel@indrukmassages.nl.

 

Klik hier om een indruk te krijgen van de stoelmasseur van Indruk massages.