Stoelmassage

Wil je kennismaken met massage of wil je regelmatig een korte massage? Dan is een stoelmassage wellicht iets voor jou. Met een stoelmassage heb je een moment voor jezelf dat makkelijk is in te passen in je dag.

Tijdens een stoelmassage van 20 of 30 minuten krijgen je heupen,  rug, schouders, nek, hoofd en armen de aandacht. De massagetherapeut stemt de stoelmassage af op jouw behoefte op dat moment.  Bij een stoelmassage kan je jouw kleding aanhouden, maar een stoelmassage met ontbloot bovenlichaam kan ook. In dat geval wordt jouw rug gemasseerd met 100% natuurlijke massageolie.

Je kiest voor een losse stoelmassage-sessie van 20 of 30 minuten of een strippenkaart voor 3 of meerdere sessies. De stoelmassagetarieven voor particulieren vind je hier.

Kennismaken met massage? Dan is een stoelmassage iets voor jou. 

Kennismaken met massage of regelmatig een korte massage? Dan is een stoelmassage iets voor jou. 

Stoelmassage op de werkvloer

Bedrijven kunnen stoelmassages aftrekken van de belasting (artikel 20.1.9 Arbovoorzieningen) als de massages zijn opgenomen in het ARBO-plan. Uit onderzoek van Arbo-Ned blijkt dat een ziektedag van een medewerker €250,- per dag kost. Het regelmatig ondergaan van een stoelmassage draagt, op een laagdrempelige manier, bij aan het gezond houden van medewerkers.

Een aantal (mogelijke) effecten van stoelmassages op het werk staan hieronder op een rijtje:
– toename concentratievermogen en alertheid
– afname pijn- en spanningsklachten
– afname werkstress
– toename van een algeheel gevoel van ontspanning
– betere werksfeer
– bewustwording van eigen houding
– afname arm-, nek- en schouderklachten

Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte opvragen voor stoelmassages op de werkvloer bij Marcel Snippe, telefoonnummer: 06 235 44968, e-mail: marcel@indrukmassages.nl.

Klik hier om een indruk te krijgen van de stoelmasseur van Indruk massages.