Leer samen masseren

Vind je het leuk om met (gelegenheids)partner de fijne kneepjes van een goede massage te leren? Massagetherapeut Marcel leert het jullie graag!

Bij een massagecursus met (gelegenheids)partner leer je samen hoe je een goede massage geeft. Je oefent om beurten op elkaar terwijl Marcel je de techniek, lichaamshouding en opbouw van de massage leert. De cursus stemmen we af op jullie wensen. Hierbij bepalen we onder andere hoeveel cursusmomenten er zijn en wat de kosten bedragen. Op de eerste cursusdag ontvang je een toelichting op papier. Vervolgens is het vooral zelf doen en ervaren. Je kunt kiezen tussen een klassieke of energetische massage. Je leert masseren vanuit een holistische werkwijze, waarbij je kijkt naar de hele persoon en niet alleen naar pijnplekken of het losmaken van spieren.

Leer samen masseren in Amersfoort

De massagecursus kan plaatsvinden in de praktijk van Indruk massages of op een andere locatie met voldoende ruimte en rust. De massage wordt in principe op een massagetafel gegeven. In overleg kan hiervan worden afgeweken.