Indruk massages | massagetherapie | Amersfoort

Close Icon
   
Contact Info     Bel: 06 235 44968

De massagetherapeut   arrow

Hieronder krijg je een indruk van de massagetherapeut van Indruk massages.

Mijn naam is Marcel Snippe en ik woon en werk in Amersfoort. Bij Holos ben ik in vier jaar opgeleid tot holistisch massagetherapeut op HBO-niveau. Hier heb ik geleerd hoe vaste patronen en verdedigingsmechanismen zich vastzetten in mijn lichaam. Doordat ik me hiervan bewust werd kwam er ruimte voor verandering en was ik in staat om vaste patronen te doorbreken of op z’n minst in een vroeg stadium te signaleren. Ik heb nu een keuze: op de oude en vertrouwde manier omgaan met een situatie of kiezen voor een benadering die beter past bij dit moment. Ik heb gezien en gevoeld bij anderen en bij mijzelf hoe waardevol het is om tijdens een massagesessie geen vastomlijnd doel na te streven, maar met een open en benieuwde houding naar je lichaam te luisteren. Hierdoor is er ruimte om aandacht te geven aan wat er op dat moment om aandacht vraagt.

Massagetherapie geef ik aan iedereen die zich bewust wil worden van zichzelf via zijn of haar lichaam.

Ik ben geboren (1978) en getogen in Zuidwolde, Drenthe. In Leeuwarden studeerde ik Vrijetijdskunde. Vervolgens werkte ik een aantal jaren voor verschillende gemeenten als adviseur op de gebieden: sport, cultuur, gezondheid en welzijn. Nu combineer ik mijn praktijk voor massagetherapie met mijn werkzaamheden als zelfstandig beleidsadviseur/ projectleider op de gebieden sport, bewegen en gezondheid.

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij de beroepsorganisatie Holos, voor holistische massagetherapie. Met collega-massagetherapeuten wissel ik ervaringen uit binnen een intervisiegroep. Ook volg ik regelmatig bijscholingen voor mijn persoonlijke en therapeutische ontwikkeling, zoals de masterclass over massage bij kanker.

Heb je vragen? Voor meer informatie kun je mailen: marcel@indrukmassages.nl of bellen: 06 235 44968.

Een massage geeft een indruk van hoe jij je op dit moment voelt. Dit maakt elke massage tot een nieuw verhaal dat op jouw lijf is geschreven.

Contactinformatie en informatie over tarieven vind je hier.