Een indruk van de massagetherapeut

Mijn naam is Marcel Snippe en samen met mijn man en hond woon ik in de Amersfoortse wijk Kruiskamp.  Bij Holos ben ik in vier jaar opgeleid tot holistisch massagetherapeut op HBO-niveau. Hier heb ik geleerd hoe vaste patronen en verdedigingsmechanismen zich vastzetten in mijn lichaam.

Door je van vaste patronen bewust te worden ontstaat er ruimte voor verandering en ben je in staat om vaste patronen te doorbreken of op z’n minst in een vroeg stadium te signaleren. Je hebt nu een keuze: op de oude en vertrouwde manier omgaan met een situatie of kiezen voor een benadering die beter past bij dit moment.

Marcel Snippe massagetherapeut bij Indruk massages

Marcel Snippe massagetherapeut

Marcel Snippe

Ik ben geboren (1978) en getogen in Zuidwolde, Drenthe. In Leeuwarden studeerde ik Vrijetijdskunde. Vervolgens werkte ik een aantal jaren voor verschillende gemeenten als adviseur op de gebieden: sport, cultuur, gezondheid en welzijn. In 2013 rondde ik mijn opleiding tot massagetherapeut af.

Marcel Snippe massagetherapeut Amersfoort

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij het Holos-netwerk, voor holistische massagetherapie. Ook maak ik deel uit van het Collectief Holos massagetherapie Amersfoort. Samen willen we de kracht van massagetherapie in Amersfoort voelbaar maken.

Met collega-massagetherapeuten wissel ik ervaringen uit binnen een intervisiegroep. Ook volg ik regelmatig bijscholingen, zoals de masterclass over massage bij kanker, de cursus Dorn Therapie en de cursus Cupping Therapie. Daarnaast ben ik geschoold in het Hawaïaanse lichaamswerk: lomi lomi.

Maandelijks geef ik massages in het Toon Hermanshuis Amersfoort aan gasten die te maken hebben met kanker in hun leven.

Ik kan jou en jouw (gelegenheids)partner leren masseren. Ook kan ik je als zelfstandig trainer wandelsport de Nordic Walking techniek aanleren.

Marcel Snippe is Holos massagetherapeut

🎶 Interesse in zangles, ademcoaching of stemcoaching? Kijk eens of Ademrijk iets voor je is.

Contactinformatie en informatie over tarieven voor massagetherapie vind je hier.