Een indruk van de massagetherapeut

Mijn naam is Marcel Snippe en ik woon en werk in Amersfoort. Bij Holos ben ik in vier jaar opgeleid tot holistisch massagetherapeut op HBO-niveau. Hier heb ik geleerd hoe vaste patronen en verdedigingsmechanismen zich vastzetten in mijn lichaam.

Door je van vaste patronen bewust te worden ontstaat er ruimte voor verandering en ben je in staat om vaste patronen te doorbreken of op z’n minst in een vroeg stadium te signaleren. Je hebt nu een keuze: op de oude en vertrouwde manier omgaan met een situatie of kiezen voor een benadering die beter past bij dit moment.

Marcel Snippe

Ik ben geboren (1978) en getogen in Zuidwolde, Drenthe. In Leeuwarden studeerde ik Vrijetijdskunde. Vervolgens werkte ik een aantal jaren voor verschillende gemeenten als adviseur op de gebieden: sport, cultuur, gezondheid en welzijn. Nu combineer ik mijn praktijk voor massagetherapie met mijn werkzaamheden als zelfstandig beleidsadviseur/ projectleider op de gebieden sport, bewegen en gezondheid. Ook  kan ik je als allround wandeltrainer de Nordic Walking techniek leren.

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij het Holos-netwerk, voor holistische massagetherapie. Met collega-massagetherapeuten wissel ik ervaringen uit binnen een intervisiegroep. Ook volg ik regelmatig bijscholingen, zoals de masterclass over massage bij kanker, de cursus Dorn Therapie en de cursus Cupping Therapie.

Marcel Snippe is Holos massagetherapeut

Heb je vragen? Voor meer informatie kun je mailen: marcel@indrukmassages.nl of bellen: 06 235 44968.

Contactinformatie en informatie over tarieven vind je hier.