Een indruk van de massagetherapeut

Mijn naam is Marcel Snippe. Ik ben geboren (1978) en getogen in Drenthe. Na diverse omzwervingen woon ik sinds 2005 samen met mijn man en hond in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. Bij Holos ben ik in vier jaar opgeleid tot holistisch massagetherapeut. Daarna heb ik mij ook gespecialiseerd in lomi lomi lichaamswerk.

Tijdens mijn opleidingen tot massagetherapeut heb ik geleerd hoe vaste patronen en verdedigingsmechanismen zich vastzetten in mijn lichaam. Door je van vaste patronen bewust te worden ontstaat er ruimte voor verandering en ben je in staat om vaste patronen te doorbreken of op z’n minst in een vroeg stadium te signaleren. Je hebt nu een keuze: op de oude en vertrouwde manier omgaan met een situatie of kiezen voor een benadering die beter past bij dit moment.

Marcel Snippe massagetherapeut bij Indruk massages

Als massagetherapeut ben ik aangesloten bij het Holos-netwerk, voor holistische massagetherapie. Ook maak ik deel uit van het Collectief Holos massagetherapie Amersfoort. Samen willen we de kracht van massagetherapie in Amersfoort voelbaar maken.

Met collega-massagetherapeuten wissel ik ervaringen uit binnen een intervisiegroep. Ook volg ik regelmatig bijscholingen, zoals de masterclass over massage bij kanker en de cursus Cupping Therapie. Daarnaast ben ik geschoold in het Hawaïaanse lichaamswerk lomi lomi.

Maandelijks geef ik massages in het Toon Hermanshuis Amersfoort aan gasten die te maken hebben met kanker in hun leven.

Ik kan jou en jouw (gelegenheids)partner leren masseren. Ook kan ik je als zelfstandig trainer wandelsport de Nordic Walking techniek aanleren.

Marcel Snippe is Holos massagetherapeut

🎶Interesse in zangles, ademcoaching of stemcoaching? Wellicht dat Ademrijk iets voor je is.

🦋Wil je een reading of healing? Kijk dan eens op de site van Frank Bol: de Energie bol

 

Contactinformatie en informatie over tarieven voor massagetherapie en lomi lomi vind je hier.